Quines formes de pagament admet Cocovet?

1. PAYPAL / TARGETA:El client serà conduït a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Una vegada efectuat el procés de pagament, serà reconduït de tornada a la pàgina web de Cocovet2. CONTRAREEMBORSAMENT:L'opció de contrareemborsament, suposarà pagar un import extra de 2 €.El pagament s'efectuarà al lliurament del paquet, pagant en mà al missatger, en efectiu i amb l'import exacte.3.TARJETA DE CRÈDITPagament segur amb targeta de Crèdit o debit4. MÈTODE OFF-LINE: Fes la teva comanda OFF-LINE amb enviament i paga mitjançant tranfarència bancària. Tan sols en  has d'enviar el justificant de la tranfarència a: tshirtcocovet@gmail.com

Com són les camisetes?

A  Cocovet ens importa el comerç just i ecològic, per això utlitzam camisetes amb el segell Earthpositive. Segell que garantitza, la producció ètica, ecològica i la matèria prima orgànica. Tot suma i aquesta és la nostra manera d'aportar positivisme al planeta ;).

 

La tècnica d'estampació que utilitzam és la serigrafia de tota sa vida, ja que segueix sent la tècnica que millors resultats de qualitat ens ofereix. Encara així recomanam rentar  i planxar les prendes a l'inrevés a una temperatura màxima de 30º.

 

Cocovet fa col·leccions d'edició limitada, de tant en tant repetim models així que no badis i no et quedis sense la teva.

 

Ses camisetes venen presentades amb una original capsa d'ensaïmada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com són les tasses?

Les tasses són enviades amb un paquet especialitzat per al transport d'aquesta. Disposes de 48h per fer una reclamació si per mala sort t'ha arribat en mal estat.

Totes les tasses es poden ficar al microones, rentavaixelles no recomenable.

Com puc tornar una compra?

Disposam un departament de qualitat, però sempre podem tenir qualque error, no dubtis en fer-nos saber,  :) També si la talla o el color de la camiseta no és el desitjat. Enviens un correu a l'apartat de contacte i et contestarem rapidet.

No he solucionat el meu dubte

Cap problema, ens pots cridar  o deixar-nos un whatsapp al 634 546 624 :)

Please reload

Pagament segur

Des de Paypal

Transfarència bancària

Contra Remborsament

 

Enviament certificat

De 2 a 5 dies feiners

Atenció al client

Per qualsevol consulta   

  •  634 54 66 24

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon

Camisetas Mallorca

Regal  de Mallorca

Producte de Mallorca

Dites mallorquines

Refranys mallorquins

© 2015 by cocovet, web creada per a WWW.BRANDANDTOURISM.COM