top of page

Quines formes de pagament admet Cocovet?

1. PAYPAL / TARGETA:El client serà conduït a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. Una vegada efectuat el procés de pagament, serà reconduït de tornada a la pàgina web de Cocovet2. CONTRAREEMBORSAMENT:L'opció de contrareemborsament, suposarà pagar un import extra de 2 €.El pagament s'efectuarà al lliurament del paquet, pagant en mà al missatger, en efectiu i amb l'import exacte 3. MÈTODE OFF-LINE: Fes la teva comanda OFF-LINE amb enviament i paga mitjançant tranfarència bancària. Tan sols en  has d'enviar el justificant de la tranfarència a: tshirtcocovet@gmail.com

Com són les camisetes?

A  Cocovet ens importa el comerç just i ecològic, per això utlitzam camisetes amb Segell que garantitza la producció ètica, ecològica i la matèria prima orgànica. Tot suma i aquesta és la nostra manera d'aportar positivisme al planeta ;).La tècnica d'estampació que utilitzam pot variar amb brodats, impresión textil i serigrafia. Recomanam rentar  i planxar les prendes a l'inrevés a una temperatura màxima de 30º.Cocovet fa col·leccions d'edició limitada, de tant en tant repetim models així que no badis i no et quedis sense la teva. Ses camisetes venen presentades amb una original capsa d'ensaïmada.

Com són les tasses?

Les tasses són enviades amb un paquet especialitzat per al transport d'aquesta. Disposes de 48h per fer una reclamació si per mala sort t'ha arribat en mal estat.

Totes les tasses es poden ficar al microones, rentavaixelles no recomenable.

Com puc tornar una compra?

Disposam un departament de qualitat, però sempre podem tenir qualque error, no dubtis en fer-nos saber,  :) També si la talla o el color de la camiseta no és el desitjat. Enviens un correu a l'apartat de contacte i et contestarem rapidet.

No he solucionat el meu dubte

Cap problema, ens pots cridar  o deixar-nos un whatsapp al 634 546 624 :)

Please reload

bottom of page